WK Onder Werk

We hebben er weer een paar jaar op moeten wachten, maar het is nu echt nog maar heel eventjes wachten tot het WK begint! Uiteraard gaan we dit jaar eindelijk wel kampioen worden en trekken we weer alles uit de kast om onze mannen aan te moedigen… Er is echter nog een klein wolkje aan de lucht voor een groot deel van voetballievend Nederland: werk…

Het zal weinig mensen ontgaan zijn, maar de openingswedstrijd van Nederland tegen Denemarken is op een doodnormale maandag om 13u30. En ja, voor iedereen die niet zwemt in vakantiedagen en te eerlijk is om zich ‘ziek’ te melden, zit er niks anders op dan gewoon naar werk te gaan. Gelukkig zijn er veel sociale, gezellige en slimme werkgevers die ervoor zorgen dat de wedstrijd op de werkvloer kan worden gekeken. Erg slim, want ze beseffen zich waarschijnlijk erg goed dat hun werknemers ze later zullen belonen met grote loyaliteit en eeuwige dankbaarheid én ze kunnen zo natuurlijk zelf ook meteen de wedstrijd meepakken.

Helaas zijn er echter ook bedrijven en bazen die zich minder flexibel opstellen. Zij dwingen hun personeel deze überbelangrijke wedstrijd (immers elke WK-wedstrijd en zeker die van Oranje is überbelangrijk) te missen… En dat is natuurlijk onacceptabel!!

Vandaar dat we deze site in het leven hebben geroepen. Dit is een oproep aan iedereen om een bijdrage te leveren: alles reacties, suggesties, foto’s, enz. zijn welkom om:

  • Bazen te overtuigen WK Onder Werk toe te staan…
  • Diegenen te steunen die WK onder werk moeten missen…
  • De Oranjestemming er goed in te brengen…
  • Voetbal-feest-tips te delen…
  • En verder alles wat maar te verzinnen valt om de Oranjestemming er goed in te brengen en een geweldig WK Onder Werk te beleven!!