De finale niet zien aankomen? Cancel je vakantie!

Je kan natuurlijk je geluk beproeven door de juiste winnaar te voorspellen, maar wat als je je vakantie al had geboekt? Voor het grote deel van de Nederland gaan de zomervakanties vrijdag echt beginnen. De vakantie is al maanden van te voren gepland en iedereen heeft wel eens een moment dat er niet aan voetbal of het WK wordt gedacht. Maar hoe verder Oranje het schopte, hoe angstvallig dichterbij de vakantie komt. Opeens besef je dat je tijdens de finale op vakantie bent of -nog erger- onderweg! Wat nu?

Vakantie annuleren

Geen nood. Europeesche Verzekeringen zag dit al aankomen en introduceert een heuse WK Finale Verzekering. Hiermee kun je zelfs op het laatste moment (als je je vrouw en kinderen overtuigd hebt) je vakantie annuleren! Zo kun je thuisblijven om de wedstrijd op de voet te volgen en de overwinning van Oranje met vrienden in de stad te vieren.

Vlucht omboeken

Ga je met het vliegtuig tijdens de finale op vakantie, dan kun je bij Transavia je vlucht (gratis!) omboeken. Zou kun je op een ander tijdstip vliegen zodat je de finale thuis kan zien. De omboekingsmogelijkheid geldt voor alle Transavia-vluchten die zondag vertrekken tussen 14.00 uur en middernacht.

Andere vliegmaatschappijen bieden geen mogelijkheden voor het omboeken van vluchten in verband met de WK-finale, dus dan maar hopen dat tijdens de wedstrijd je via de intercom wel op de hoogte gehouden wordt van het wedstrijdverloop…

Comments are closed.