Nog eventjes en het is zover! De WK Finale!

Zenuwachtig

Zenuwachtig


Ben je al zenuwachtig? Over een paar uur is het zover. Nederland zal in de Finale tegen Spanje aantreden. Natuurlijk gaat iedereen de wedstrijd kijken, maar de vraag is waar we gaan kijken. Gaan we met z’n allen naar het Museumplein (Amsterdam), Stadhuisplein (Rotterdam), in de kroeg of toch thuis. Maar wat wel zeker weten is dat we met z’n allen achter Oranje staan.


Amsterdam

Het Museumplein in Amsterdam kleurt zondagmiddag langzaamaan oranje. Honderden voetbalfans wachten hier vol spanning op de finale van het WK voetbal. Naar verwachting komen op het plein zo’n 100.000 mensen naar de wedstrijd Nederland-Spanje kijken.    

Rotterdam

De WK-finale is zondagavond in Rotterdam op een groot scherm te zien op de Binnenrotte. Op het marktterein bij de bibliotheek is plek voor zeker 17.500 mensen.

Op het Stadhuisplein zullen, net als dinsdagavond tijdens de halve finale, opnieuw grote schermen worden geplaatst om de wedstrijd te kunnen volgen. Hier kunnen ongeveer 7500 mensen de wedstrijd zien.

Utrecht

Ook in Utrecht is de WK-finale Nederland-Spanje vanavond te bekijken op een groot buitenscherm bij Muziekcentrum Vredenburg Leidsche Rijn (‘de Rode Doos’). De gemeente is ingegaan op een aanbod van evenementenorganisatie X-Sense. Het terrein bij het muziekcentrum biedt ruimte aan 8500 Oranjesupporters.

Sta je ook achter Nederlands Elftal? Eigenlijk een domme vraag….Laat zien hoe jij achter oranje staat door een reactie achter te laten of een foto op te sturen naar info at wkonderwerk.nl

Comments are closed.